Skip to main content

Penawar sakit batu karang.

Assalamualaikum,
8 bukanlah no. ajaib. 8 cawan sehari ialah peraturan yg standard , akan tetapi kita mungkin memerlukan lebih  air terutama jika kita bersenam. Salah satu Punca seseorg mengalami batu karang adalah kurangnya minum air.
Nanas sejenis buah tropika yg mengandungi kandungan gula yg tinggi. Ia kaya dgn Vit A,B dn C. Jus nanas merupakan minuman yg lazat dn baik untuk kesihatan terutama bagi mengatasi kekeringan  d bahagian bibir dn kulit muka.
Nanas merupakan ramuan penting dalam rawatan tradisional. Ia melancarkan perjalanan haid serta berkesan mengatasi masalah PERCERNAAN, PUNDI KENCING, CACING DN KELESUAN BADAN juga PENYAKIT BATU KARANG.Meminum jus nanas terbukti berkesan untuk mengatasi maslah kencing tidak lawas kerana kandungan enzim yg tinggi.

Bagaimana shaklee boleh membantu.
Produk yg perlu d ambil oleh pesakit batu karang adalah Omega Guard, Vita E complex dan carotomax.Untuk keterangan lanjut hubungi  0199304728 / 0139279447
email rzyt_ismail@yahoo.com


Comments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

SHAKLEE PINDAH KE TEMPAT BARU

Alamat baru shaklee  Semua d jemput untuk datang ke pejabat shaklee.  Keahlian seumur hidup rm 65.  Jika berminat untuk menjadi ahli boleh menggunakan id 397280 .  Kami akan membimbing anda sehingga berjaya.  No untuk d hubungi 019-9304728 ( Master Hjh Rozyta Ismail)