Wednesday, April 16, 2014

SHAKLEE ADA UBAT SEMUT

Adik  : Kak shaklee ada ubat untuk matikan semut ke?
Kak  : Terkejut pula bila dline menanyakan soalan tu.  Berfikir sekejap #$&"??. Aahaaa ada.
Adik  : Yang saya tau shaklee jual vitamin je !
Kak   :  Ni dia vitamin yang adik cari BASIC H. ( terus beri pd adik tu basic H)
Adik  :  Oooo pencuci seribu guna ni , nti saya ambil gambar dn whatapp ke kawan saya. Bagaiman cara gunanya kak?
Kak  : #$%^&*(((>>>



Kegunaan Basic h
http://www.sihatmakanvitamin.com/2010/12/basic-h2.html

 Tahukah anda?
Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Pekatan pencuci super organik Basic H tidak mengandungi bahan2 d atas maupun bahan2 berbahaya yang lain. Ia selamat dn berkesan.

 Ingin mencuba hubungi
0199304728  --- Master  Hjh Rozyta Ismail


Friday, April 4, 2014

OSTEMATRIX ke? SUSU SEGAR?



Hari ni nak share produk paling laris dn paling d perlukan semua wanita dn lelaki. Namanya OSTEMATRIX. Paling best bulan april ni shaklee offer beli 6 free 1, harga jadi lg murah lah. Harga shaklee sebenarnya tak lah mahal jika jadi ahli. Harga jual rm 61 kalau ahli rm 49.Ada 60 bj. I bj ostematrix seolah2 minum 1 gelas susu kalsium, kan saya kata murah tak percaya.


MENAFAATNYA
     1. Menguatkan tulang
     ostematrix + ESP
2. Memperbaiki kekejangan dn kebas-kebas
     Ostematrix +  alfalfa
3. Meringankn stress
     Ostematrix + B comp + coq health
4. Memperbaiki masalah haid
     Ostematrix + GLA + B comp
5. Sakit gastrik
    Ostematrix + Pepermint gingger plus  + ESP
6. Imsomnia / susah nak tidur mlm
   Ostematrix + B Comp

Ostematrix sesuai untuk mereka yang tidak gemar minum susu.


Berminat hubungi sms 0199304728
email : rzyt_ismail@yahoo.com
Pengedar d perlukan. Keahlian seumur hidup hanya rm 65.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
 



ZINC PLUS

Zink adalah mineral surih yang dijumpai hampir di dalam setiap sel badan dan komponen di dalam lebih daripada 200 enzim. Sebaga...