Wednesday, April 16, 2014

SHAKLEE ADA UBAT SEMUT

Adik  : Kak shaklee ada ubat untuk matikan semut ke?
Kak  : Terkejut pula bila dline menanyakan soalan tu.  Berfikir sekejap #$&"??. Aahaaa ada.
Adik  : Yang saya tau shaklee jual vitamin je !
Kak   :  Ni dia vitamin yang adik cari BASIC H. ( terus beri pd adik tu basic H)
Adik  :  Oooo pencuci seribu guna ni , nti saya ambil gambar dn whatapp ke kawan saya. Bagaiman cara gunanya kak?
Kak  : #$%^&*(((>>>



Kegunaan Basic h
http://www.sihatmakanvitamin.com/2010/12/basic-h2.html

 Tahukah anda?
Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Pekatan pencuci super organik Basic H tidak mengandungi bahan2 d atas maupun bahan2 berbahaya yang lain. Ia selamat dn berkesan.

 Ingin mencuba hubungi
0199304728  --- Master  Hjh Rozyta Ismail


Friday, April 4, 2014

OSTEMATRIX ke? SUSU SEGAR?



Hari ni nak share produk paling laris dn paling d perlukan semua wanita dn lelaki. Namanya OSTEMATRIX. Paling best bulan april ni shaklee offer beli 6 free 1, harga jadi lg murah lah. Harga shaklee sebenarnya tak lah mahal jika jadi ahli. Harga jual rm 61 kalau ahli rm 49.Ada 60 bj. I bj ostematrix seolah2 minum 1 gelas susu kalsium, kan saya kata murah tak percaya.


MENAFAATNYA
     1. Menguatkan tulang
     ostematrix + ESP
2. Memperbaiki kekejangan dn kebas-kebas
     Ostematrix +  alfalfa
3. Meringankn stress
     Ostematrix + B comp + coq health
4. Memperbaiki masalah haid
     Ostematrix + GLA + B comp
5. Sakit gastrik
    Ostematrix + Pepermint gingger plus  + ESP
6. Imsomnia / susah nak tidur mlm
   Ostematrix + B Comp

Ostematrix sesuai untuk mereka yang tidak gemar minum susu.


Berminat hubungi sms 0199304728
email : rzyt_ismail@yahoo.com
Pengedar d perlukan. Keahlian seumur hidup hanya rm 65.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.