Skip to main content

SHAKLEE ADA UBAT SEMUT

Adik  : Kak shaklee ada ubat untuk matikan semut ke?
Kak  : Terkejut pula bila dline menanyakan soalan tu.  Berfikir sekejap #$&"??. Aahaaa ada.
Adik  : Yang saya tau shaklee jual vitamin je !
Kak   :  Ni dia vitamin yang adik cari BASIC H. ( terus beri pd adik tu basic H)
Adik  :  Oooo pencuci seribu guna ni , nti saya ambil gambar dn whatapp ke kawan saya. Bagaiman cara gunanya kak?
Kak  : #$%^&*(((>>>Kegunaan Basic h
http://www.sihatmakanvitamin.com/2010/12/basic-h2.html

 Tahukah anda?
Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Pekatan pencuci super organik Basic H tidak mengandungi bahan2 d atas maupun bahan2 berbahaya yang lain. Ia selamat dn berkesan.

 Ingin mencuba hubungi
0199304728  --- Master  Hjh Rozyta Ismail


Comments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

SHAKLEE PINDAH KE TEMPAT BARU

Alamat baru shaklee  Semua d jemput untuk datang ke pejabat shaklee.  Keahlian seumur hidup rm 65.  Jika berminat untuk menjadi ahli boleh menggunakan id 397280 .  Kami akan membimbing anda sehingga berjaya.  No untuk d hubungi 019-9304728 ( Master Hjh Rozyta Ismail)