Skip to main content

Gagal kuruskan badan?

Azam dn semangat utk kuruskan badan sudah lama dbuat.Malangnya setiap kali memijak mesin penimbang jarumnya masih tetap sama.Mengapa jarum susah amat utk beranjak kebelakang.Untuk mencapai berat badan idaman anda tidak boleh kekal dengan apa yg sedang anda lalui sekarang.
Kalau sarapan pagi anda masih dgn nasi lemak, makan tengahari dengan nasi dn lauk pauk, makan malam dgn nasi ayam, wajarlah berat badan masih tidak turun.Jom cuba produk yg boleh membantu menurunkn berat badan anda.
Mari  ubah stail pemakanan kita sehari bagi yg betul2 nk kuruskan badan.Dengan prog Shaklee shape-up, anda akan rasa berubahan yg ketara.
cinch
 Kebaikan CINCH
>>> mengandungi "leusin" yg mbantu menghilangkn lemak tetapi tetap memlihara otot anda.Setiap kali minum membekalkn 24g protin.Ia dpt menahan kelaparan dn mengenyangkn.

Produk tambahan lain ialah Lechitin, alfalfa ,vita lea , herb lax ,cinch tea
                          Saarapan pagi : Cinch + Alfalfa
                           Tengahari :  Lechitin + Vita-lea
                           Petang     :  Cinch Tea
                           Malam     :  Cinch + Alfalfa
                           Herb lax seminggu 1x

                                                            TESTIMONI

      Berminat hubungi pn rozyta ismail ( 0199304728) utk konsultasi percuma.

  * Produk ini tidak bertujuan utk dignosis , merawat,menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

Comments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

Doa Yang Bagus Untuk Wanita

  Doa adalah cara yang terbaik untuk mendekatkan diri kepada Allah SWT dan memohon petunjuk, perlindungan serta keberkhana dalam kehidupan sehari-hari.  Berikut adalah doa yang bagus untuk wanita muslim 1 Doa Pembuka Ijabah 2. Doa kesihatan dan keamanan 3. Doa untuk hidayah dan ilmu yang bermenafaat I ngatlah bahawa doa-doa ini  harus di baca dengan tenang . Penting untuk merasa dekat dengan Allah dalam setiap doa yang di baca