Skip to main content

Faedah menjadi Ahli shaklee

Ingin menjadi ahli?
  Ke ahlian percuma dgn belian rm 620 ( 200 uv) atau bayar rm 65 . 
Perlu renew setiap tahun sebnayak rm30


 Faedah menjadi ahli. 
1. Membeli dgn harga ahli jimat 33%. cth vita lea ahli rm71 bukan ahli rm 88. Jimat bukan.
 2. Bagi yg ingin mendapat pendapatan 3 , 4 angka setiap bulan tidak mustahil sebab saya telah pun dapat .
 3. Setiap ahli di bekalkan kit bag yg mengandungi buku produk,list harga,majalah bulanan,plan pemasaran. 


Bimbigan dari up line.
 1. Setiap ahli mesti mempunyai upline ( penaja). Upline yg bagus akan memberi bimbingan dn panduan .
 2. Perniagaan ini bergantung kepada usaha masing2 kerana bonus di beri berdasarkan banyak mana kita menjual.
 3. Shaklee ada lah perniagaan MLM ( perniagaan berbilang aras).
 4. Bagi yang ingin menjadi ahli d bawah organisasi saya, bimbingan secara tertutup akan di beri,pengalaman  selama 18thn bersama shaklee akan saya kongsikan samada secara off line atau on line.

 Bagaimana ingin bermula? 
1. Jika berminat utk menjadi ahli hanya untuk MAKAN dn SIHAT tidak menjadi masalah ,daftar ahli samada melalui saya atau syarikat boleh guna saya sebagai sponser no id 397280. Rozyta ismail.
2. Bonus Kepimpinan setiap bulan dari 5% - 21%.
 3. Jika berminat utk menambah pendapatan keluarga bimbingan akan sy berikan sehingga berjaya menjadi pemimpin ( supervisor) . Dari sini bermula utk melayakkan kita mendapat cash yg besar, konvension dn kereta. 
cash setiap bulan


kereta idamanMelancung

Falsafah dr Shaklee : 
" The best way to predict the future is to create it"
"Cara yg terbaik untuk meramal masa hadapan adalah dengan menciptanya sendiri "

Untuk mendapat keterangan lebih lanjut hubungi;
0199304728
email : rzyt_ismail@yahoo.com
Terima kasih

Comments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

Joint Health Tablet ( Kesihatan Sendi)

Assalamualaikum Adakah anda mengalami sakit2 sendi seperti lutut, siku,pinggang,leher dn pergelangan  tangan/ jari?  Jutaan orang mengalami ketidakselesaan sendi, terutama orang tua dan orang yang obes. Sendi merupakan hubungan antara tulang temulang yang memberi sokongan dan membantu anda bergerak. Jangan biarkan sakit sendi menghalang  untuk kita bergerak aktif. sendi  yg normal dan sendi bermasalah         Shaklee memperkenalkan Joint Health Tablet satu formulasi yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang berkesan yang dapat menyokong PERGERAKAN,DAN KELENTURAN SENDI . Semua orang dewasa yang aktif sesuai utk mencuba produk ini. Cara makan 2 biji sehari. Bagaimana ia berkesan? 1. Menyokong keselesaan sendi     > Ekstrek BOSWELLIA adalah gum resin dari pokok Boswellia serrate.Bahan utamanya asid boswelik( AKBA , asid 3 asetil-11-keto-beta-boswelik) yg berfungsi sebagai anti radang semulajadi. AKBK menyokong kesihatan sendi yg menyebabkan ketidaksele