Thursday, May 3, 2012

Healing crisis

Fenomena biasa:
  Ramai dari pelanggan amat berpuashati apabila mengambil shaklee ttpi ada yg menghadapi masalah .>>.Kak kenapa sy rasa mengantuk dn pening kepala apabila makan vitamin shaklee ( kebetulan je mkn shaklee tiba2 rasa kurang sihat ,mungkin sbb semalam mkn sop tulang ke atau sbb lain hehehe)   Ini adalah fenomena biasa yg d panggil "krisis pemulihan"


 Di dlm proses pembuangan toksid dn pembinaan semula tubuh badan seseorg mgkn mengalami seolah2 satu penyakit. Krisis ini selalu berlaku terhadap seseorg yg baru ingin mula mengambil vitamin atau mereka yg sebelum ini banyak mengambil ubat mengandungi dadah. Sesetengah bahan kimia menghalang penyerapan vitamin dgn berkesan. Berlakulah tindakbalas yg kurang baik spt rasa nk demam,sakit kepala dan sebagainya.


Apabila badan makin kuat akhirnya dpt membuang segala dadah dn bahan buangan yg tidak berguna dalam badan.Akhirnya badan menjadi sihat. Selalunya tubuh memerlukan banyak masa dn usaha utk menangani "krisis pemulihan" ini. Bagi sesiapa yg mengalami ketidakselesaan badan dlm proses pembuangan atau pembersihan toksik ini, perlulah faham bahawa keaadaan ini adalah biasa tujuan utk menstabilkan kembali keadaan tubuh badan agar kembali normal dan sihat.

 Untuk mengurangkan masalah healing crisis ini kita di galakkan   mengambil HERB LAX supaya semua toksid2 itu dpt d buang dari badan melalu najis dn banyakkn minum air kosong 2 x ganda lebih dari biasa.   Untuk konsultasi percuma hubungi 0199304728 / email rzyt_ismail@yahoo.com.


No comments:

Post a Comment