Skip to main content

Healing crisis

Fenomena biasa:
  Ramai dari pelanggan amat berpuashati apabila mengambil shaklee ttpi ada yg menghadapi masalah .>>.Kak kenapa sy rasa mengantuk dn pening kepala apabila makan vitamin shaklee ( kebetulan je mkn shaklee tiba2 rasa kurang sihat ,mungkin sbb semalam mkn sop tulang ke atau sbb lain hehehe)   Ini adalah fenomena biasa yg d panggil "krisis pemulihan"


 Di dlm proses pembuangan toksid dn pembinaan semula tubuh badan seseorg mgkn mengalami seolah2 satu penyakit. Krisis ini selalu berlaku terhadap seseorg yg baru ingin mula mengambil vitamin atau mereka yg sebelum ini banyak mengambil ubat mengandungi dadah. Sesetengah bahan kimia menghalang penyerapan vitamin dgn berkesan. Berlakulah tindakbalas yg kurang baik spt rasa nk demam,sakit kepala dan sebagainya.


Apabila badan makin kuat akhirnya dpt membuang segala dadah dn bahan buangan yg tidak berguna dalam badan.Akhirnya badan menjadi sihat. Selalunya tubuh memerlukan banyak masa dn usaha utk menangani "krisis pemulihan" ini. Bagi sesiapa yg mengalami ketidakselesaan badan dlm proses pembuangan atau pembersihan toksik ini, perlulah faham bahawa keaadaan ini adalah biasa tujuan utk menstabilkan kembali keadaan tubuh badan agar kembali normal dan sihat.

 Untuk mengurangkan masalah healing crisis ini kita di galakkan   mengambil HERB LAX supaya semua toksid2 itu dpt d buang dari badan melalu najis dn banyakkn minum air kosong 2 x ganda lebih dari biasa.   Untuk konsultasi percuma hubungi 0199304728 / email rzyt_ismail@yahoo.com.


Comments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

Doa Yang Bagus Untuk Wanita

  Doa adalah cara yang terbaik untuk mendekatkan diri kepada Allah SWT dan memohon petunjuk, perlindungan serta keberkhana dalam kehidupan sehari-hari.  Berikut adalah doa yang bagus untuk wanita muslim 1 Doa Pembuka Ijabah 2. Doa kesihatan dan keamanan 3. Doa untuk hidayah dan ilmu yang bermenafaat I ngatlah bahawa doa-doa ini  harus di baca dengan tenang . Penting untuk merasa dekat dengan Allah dalam setiap doa yang di baca