Thursday, May 3, 2012

Performance - Orange

  Minuman Hidrasi Tulen - Sebelum, Semasa dan Selepas latihan Penghilang Dahaga untuk Si Juara Penyahhidratan merupakan penyebab biasa bagi kelesuan dan tahap pencapaian yang kurang memberangsangkan bagi para atlet

. Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air.  Tambahan pula, Performance mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain . Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari   dengan campuran unik karbohidrat   dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum. Terbukti secara klinikal Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat:

Fungsi Performance
•    Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan     hidrasi
 •    Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk  kalsium dan magnesium 
 •    Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan   keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

 Dapatkan yang Terbaik, Serlahkah yang Terbaik Nutrisi untuk para atlet sukan Shaklee memberikan apa yang tubuh anda perlukan; sebelum, semasa dan selepas latihan, dengan formula yang terbukti secara klinikal  dapat membantu anda bertahan lebih baik, berlatih lebih lama dan kembali bertenaga dengan lebih cepat.

 Jaminan Ketulenan Shaklee Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.
   
 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

   Untuk konsultasi percuma hubungi 0199304728 / email rzyt_ismail@yahoo.com

 

 

No comments:

Post a Comment