Skip to main content

Vitamin minda pelajar sek rendah dn Tadika

Otak Insan

  Semasa lahir:
Kanak2 sedia ada 100 billion neuron ,(neuron umpama komputer yg boleh menyimpan maklumat) . Bilangan ini merosot dengan peningkatan umur .Faktor2 kemerosotan bilangan neuron :

Dadah dn kimia ( ubat demam/batuk)
pemakanan ( junk food)
faktor psikologi ( marah.tengking,pukul)
penyakit ( demam, batuk, selesema)
umur

Neuron manusia

Dalam kajian para saintis, ahli2 cerdik pandai dan juga amalan negara maju, mereka membantu pelajar dengan AMALAN PEMAKANAN YANG BAIK DAN SEIMBANG.Hasil nya hari ini kita lihat generasi kedua mereka ini cukup berbeza dengan datuk nenek mereka. Tubuh dan fizikal org2 jepun dan Korea sama dan melebihi org2 Eropah. Dan mereka mempunyai anak2 yg pintar.

Anak sulong sy yg telah mengambil Set minda semenjak darjah 5 kini telah berjaya dgn cemerlang.


Kini Huzaifah seorg Engineer
   Set yg d cadangkan

klik Mealshake
klik Lechitin
klik Vita C chewable


Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Set trial pek d sediakan kecuali Mealshake.
Berminat hubungi 0199304728
email  :  rzyt_ismail@yahoo.com
 FB : Rozyta ismail


                                 klik Set minda sek menengah,/ universiti

Comments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

SHAKLEE PINDAH KE TEMPAT BARU

Alamat baru shaklee  Semua d jemput untuk datang ke pejabat shaklee.  Keahlian seumur hidup rm 65.  Jika berminat untuk menjadi ahli boleh menggunakan id 397280 .  Kami akan membimbing anda sehingga berjaya.  No untuk d hubungi 019-9304728 ( Master Hjh Rozyta Ismail)