Skip to main content

Mencuci kerang dgn basic H2

Assalamualaikum
Produk shaklee 90% adalah vitamin, 5% produk luaran ( makeup) dn 5 % produk alam sekitar ( sabun kain,pinggan)..Banyak produk yg di jual mengandungi bahan yg beracun tapi shaklee  syarikat pertama di dunia memperolehi pensijilan CLIMATE NEUTRAL sejak thn 2000 hingga sekarang.
Hari ni sy nk berkongsi kebaikan produk alam sekitar yg banyak gunanya. Hampir 1001 guna iaitu apa yg terfikir nk guna boleh guna. ( nk.... minum pun boleh kena tanggung sendiri lah.. tapi tak lah sampai mati.) .

Kami sekeluarga amat gemar makan kerang, siput , lala,sotong, udang dsbg nya . Memang kalau kita tidak basuh bersih makanan ni ia sgt merbahaya pd diri kita. Dengan adanya Basic h2 sy tak perlu bimbang lagi sbb ia boleh membuang semua kekotoran dn racun yg ada pd makanan itu. Kalau tak percaya cuba lihat hasilnya.

                                                               sebelum di titis basic H2                                                                       Selepas 5 minit


Nak tahu ttg Basic H2 KLIK sini

Untuk mendapatkan basic H2 ini hubungi 0199304728
email : rzyt_ismail@yahoo.comComments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

Doa Yang Bagus Untuk Wanita

  Doa adalah cara yang terbaik untuk mendekatkan diri kepada Allah SWT dan memohon petunjuk, perlindungan serta keberkhana dalam kehidupan sehari-hari.  Berikut adalah doa yang bagus untuk wanita muslim 1 Doa Pembuka Ijabah 2. Doa kesihatan dan keamanan 3. Doa untuk hidayah dan ilmu yang bermenafaat I ngatlah bahawa doa-doa ini  harus di baca dengan tenang . Penting untuk merasa dekat dengan Allah dalam setiap doa yang di baca