Skip to main content

Dulu Guru Sekarang bisneswomen

Sudah lama saya tidak menulis satu 2 patah perkataan d blog ini. Bukan apa terlalu sebok dengan melayan anak buah dalam bisnes hingga tak sempat nk update blog ni.

              Dulu saya seorang guru yang tugasmya dari 7 pagi hingga 2 ptg. itu dulu.. Sekarang tugas sepenuh masa sebagai suri rumahtangga dn merangkap ahli perniagaan Shaklee.Sebenarnya 80% tugas saya penuh dalam bisnes Shaklee.

               Sekarang saya banyak membantu  anak2 buah atau downline dalam bisnes shaklee. Alhamdulillah setelah 15 tahun dalam shaklee saya sudah merasakan pendapatan yang selesa dan tergolong dalam kumpulan million dolar club shaklee.

Setelah 1 tahun 2 bulan saya menukar sistem perniagaan dari offline ke online memang nampak peningkatan dari segi jualan,pelanggan dari alam maya dn temtu sekali  income $$$ naik 200%.

Shaklee telah merubah hidup saya sekeluarga.Alhamdulillah.

Bisnes shaklee ni unik, lebih ramai kita bantu manusia lebih mudah kita menjual produk . Set yang hangat d pasaran sekarang ialah :.
Set kesuburan.
Set kehamilan
Set pantang
Set Minda pelajar.

Set untuk orang sakit seperti :
set darah tinggi. Set gout,set kencing manis,set jantung, dll

Shaklee bukan hanya memberi kita $$$ setiap bulan tetapi peluang mengerjakan UMRAH / melancung setiap tahun dan insentif kereta seumur hidup. Saya akan berkongsi pengalaman saya selamat 15 thn d masa akan datang.
Peluang ke 2  yang perlu di terokai ialah mengembangkan perniagaan shaklee ke luar negara seperti Indonesia.

Jumpa anda d puncak kejayaan.

 


Jika berminat ingin bersama saya dalam shaklee hubungi:
Master Hjh  Rozyta Ismail  0199304728
 

Comments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

Doa Yang Bagus Untuk Wanita

  Doa adalah cara yang terbaik untuk mendekatkan diri kepada Allah SWT dan memohon petunjuk, perlindungan serta keberkhana dalam kehidupan sehari-hari.  Berikut adalah doa yang bagus untuk wanita muslim 1 Doa Pembuka Ijabah 2. Doa kesihatan dan keamanan 3. Doa untuk hidayah dan ilmu yang bermenafaat I ngatlah bahawa doa-doa ini  harus di baca dengan tenang . Penting untuk merasa dekat dengan Allah dalam setiap doa yang di baca