Skip to main content

Shaklee ONline

Shaklee baru bulan ini memulakan  sistem secara online. Ia bagi memudahkan ahli shaklee membuat pembelian dengan lebih mudah dn cepat dengan tidak perlu berbaris menunggu giliran.

Ada 10 menafaat yang  boleh kita perolehi
1. boleh membuat pesanan 24 jam, 7 hari dalam seminggu
2. sponcer secara online
3. buat pesanan secara online
4. menyemak geneologi
5 perpindahan  segera UV
6. penyata bonus secara online
7. jimat kos
8. go green
9. jimat masa
10. bonus boleh perolehi dari mana2 akaun bank


Tentu ada masalah yang akan timbul sebab ia baru bermula tetapi sistem ini banyak membantu saya untuk membuat pesanan dengan lebih cepat .

Harapan saya kepada semua downline agar kita dapat meningkatkan jualan bulan oktober ini lebih baik dari bulan september.
 , Semoga sistem ini dapat menjana pendapatan dengan lebih baik d masa hadapan


Berminat untuk menjana pendapatan 3,4 ke 5 angka dalam shaklee hubungi
hjh Rozyta Ismail 0199304728

 


Comments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

Doa Yang Bagus Untuk Wanita

  Doa adalah cara yang terbaik untuk mendekatkan diri kepada Allah SWT dan memohon petunjuk, perlindungan serta keberkhana dalam kehidupan sehari-hari.  Berikut adalah doa yang bagus untuk wanita muslim 1 Doa Pembuka Ijabah 2. Doa kesihatan dan keamanan 3. Doa untuk hidayah dan ilmu yang bermenafaat I ngatlah bahawa doa-doa ini  harus di baca dengan tenang . Penting untuk merasa dekat dengan Allah dalam setiap doa yang di baca