Monday, February 6, 2023

Diet Untuk Warga Emas

 Alhamdulillah  cuaca pagi ni  sangat nyaman   sebab semalam Temerloh Jaya  seharian hujan turun dengan lebatnya tanpa henti.

Sebelum kak ita beriadah  kak ita bancuh dulu  ESP shaklee agar badan sentiasa bertenaga dan  rasa kenyang lebih lama. ESP Shaklee ni amat sesuai untuk semua orang dewasa. Paling best jika dapat minum setiap pagi dan malam.  Puasa pun dah nak dekat ESP shaklee amat sangat membantu untuk mereka yang ada masalah gastrik..

 Cara pengambilan  yang betul bancuh 1 sudu penuh ESP shaklee dalam 1 mug air suam atau air sejuk. Rasa nya sangat sedap.
Aktiviti pagi ni bermula jam 7.30 pagi  dengan berjalan lebih 1000 langkah ke tempat Tai Chi. Aktiviti ini sangat sesuai untuk wanita macam kak Ita. Sangat best sangat  Tai Chi ni sbb pergerakannya slow slow je. 

Selepas selesai Tai chi kami akan bersarapan bersama2 di warung yang berdekatan. Selepas itu baru Kak Ita akan  ambil vitamin tambahan macam Vita lea, B complex, Vita C dn Vita E sebelah pagi.

Alhamdulillah kesihatan kak ita bertambah baik setelah mengambil Shaklee hampir 35 tahun. Syukur sangat2 di temukan produk yang di jamin SELAMAT dn BERKESAN. Shaklee the BEST... 
#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#shakleetemerloh

FB : Rozyta Ismail
6 comments: