Friday, February 17, 2023

Mealshake dapat menambah selera makan.

Pernah suatu ketika dulu sewaktu awal-awal kak ita join  Shaklee. Hampir setiap hari kak Ita akan berjumpa dengan prospek tak kira di mana mereka berada. Prospek kami ada juga di Sabah dan Serawak. Ramai juga yang telah kak Ita bantu dengan produk Shaklee.

Kami  pernah bantu downline  di Bentung. Suami kakak itu kena mild stroke kesan dari itu suami dia tak berapa ingat dan  tidak ada  selera makan. Kami cadangkan Kakak tu tambah Mealshake . 1 sudu mealshake 2x sehari.  Alhamdulillah pada hari esoknya kakak tu call  beritahu suami dia dah mula  ada  selera makan. Dengan al sebab Mealshake mengandungi vitamin yang lengkap ia sangat membantu badan menjadi sihat sekali gus menambahkan selera untuk makan. Memang betul bila badan sihat selera makan pun bertambah,

 Mealshake  mengandungi 19 vitamin & mineral, 9 asid amino,  kaya dengan kalsium, rendah kalori, Mealshake juga sangat sesuai untuk kanak-kanak yang tiada selera makan. Kanak-kanak yang berumur 2 tahun ke atas sangat sesuai ambil Mealshake. Rasanya  sedap, berperisa Vanila. 
Shaklee ni makanan bukan ubat. Makanan yang berkhasiat sudah pasti badan akan bertambah sihat.

Bulan Feb ni Shaklee ada buat offer. Beli 1 percuma 1. Berminat boleh wasap 0199304728.

No comments:

Post a Comment