Tuesday, May 16, 2023

Set Hello New You Bantu Masalah Obesiti


Berdasarkan kajian Tinjauan Kebangsaan Kesihatan dan Morbiditi (NHMS) 2019 satu daripada dua penduduk dewasa Malaysia mengalami berat badan berlebihan atau obesiti . Fenomina ini sangat membimbangkan. Salah satu faktor disebabkan oleh pandemik Covid-19 di mana penduduk Malaysia menghabiskan lebih banyak masa di rumah, kurang melakukan aktiviti fizikal dan makan apabila berasa tertekan,
 
 

 
Pernah mencuba produk kurus tetapi masih tidak berjaya menurunkan berat badan? Telah mencuba pelbagai jenis diet tetapi semua nya tidak berkesan? Yang telah berjaya menurunkan berat badan tetapi tidak kekal? Sini kak nak share bagaimana Hello New You atau Set Kurus yang mampu membantu kita kurus dengan sihat dan berkesan. 

Program Hello New You dapat membantu :-

1. Badan kurus dan mengekalkan berat badan dengan cara yang sihat.
2. Membentuk tubuh badan yang menawan.
3. Meningkatkan tenaga dan kecergasan badan.
4, Menambah baik sistem pencernaan.
5. Rasa lebih yakin .
6. Lebih fokus dan bersedia menghadapi segala ujian hidup.

Beza set "Set Hello New You" ini dengan program diet di luar sana adalah Shaklee menggalakkan pengurusan berat badan yang BERKESAN dengan mengambil kira NUTRISI yang di perlukan oleh tubuh badan dan bukan bersifat sementara . 

Nak turunkan berat badan secara sihat ambil lah produk Shaklee kerana ia berkesan dan  kandungannya yang selamat.

Cinch Shake
Di tambah dengan Leusina yang fungsinya membakar lemak dan membina otot dengan cekap. Leusina membantu membakar lemak tanpa mengalami kesan yo-yo Mengandungi 20 jenis vitamin dan mineral.

Lecithin
Lecithin  memecahkan lemak yang degil. Mempercepatkan proses pemecahan lemak. Mencegah pengumpulan lemak dan menyingkirkan toksin daripada hati. Pengemulsi daripada sumber semula jadi kacang soya.

Omega Guard
Asid lemak Omega -3. Meningkatkan kadar metabolisma dan mempercepatkan proses pembakaran lemak. Menambah baik kepekaan insulin untuk mengawal atur penyimpanan lemak.

Herb Lax
Daun Senna, Membersihkan dan menyelaras semula. Laksatif semula jadi untuk meningkatkan kekerapan pergerakan usus.Membantu menyingkirkan toksin daripada badan.

Kesemua Produk Shaklee ini tanpa pemanis, tanpa pewarna tiruan, tanpa bahan pengawet tiruan, bukan GMO, Rendah glisemik dan bebas gluten.






Testimoni Hello New You



      Untuk mendapatkan konsultasi percuma boleh klik sini. Kak Ita adalah pengedar khas Shaklee Temerloh...
















No comments:

Post a Comment