Skip to main content

RES V Shaklee

MULAKAN HIDUP PENUH SEMANGAT, PENUH TENAGA DAN BERMAKNA


ResV Shaklee adalah formula saintifik untuk menyokong kesihatan umum dan mengekalkan keremajaan serta hidup yang lebih bersemangat.

RES V Shaklee DIFORMULASI SECARA SAINTIFIK UNTUK MENYOKONG DAN MENGEKALKAN KESIHATAN UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH AKTIF DAN PENUH BERTENAGA.

CAMPURAN SEMULA JADI KAYA DENGAN POLIFENOL

Res V adalah campuran proprietari semula jadi polifenol dan ekstrak botani dari Anggur Muscadine, Knotweed Jepun, Pati Anggur, Delima, Chebulic Myrobalan, Black Currant, Anggur Merah dan Lobak Ungu. Setiap kandungan di dalam Res V dipilih dan diekstrak dengan teliti. Proses pengekstrakan yang dipatenkan ini mengekalkan bioaktif polifenol. Apa yang kita  perolehi adalah manfaat polifenol di dalam setiap softgel.
Keistimewaan RES V Shaklee

Campuran proprietari saintifik polifenol, yang diformulasi daripada anggur muscadine, salah satu buah-buahan dari alam semula jadi, dan dipertingkatkan dengan Knotweed Jepun, Pati Anggur, Delima, Chebulic Myrobalan, Black Currant, Anggur Merah dan Lobak Ungu.
Disokong dengan 6 paten. Ia adalah paten bagi proses pengekstrakan untuk mengekalkan bioaktif polifenol.
Semula jadi. Tiada penambahan perisa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet. Tiada penambahan gluten.

Kelebihan Polifenol dalam Res V Shaklee

1. Pesakit yang sedang menjalani proses pemulihan selepas pembedahan, demam denggi, atau COVID 19.Polifenol mempunyai ciri antikeradangan yang kuat bagi membantu mengurangkan keradangan dan meredakan kesakitan untuk pemulihan yang pantas.

2.Tekanan yang berlarutan akan menjejaskan kesihatan dan sistem imun badan.Polifenol membantu mengurangkan keradangan dan tekanan oksidatif supaya tubuh badan boleh berfungsi secara optimum untuk melindungi kesihatan badan.3. Polifenol membantu menyokong sistem imun melawan jangkitan secara lebih cekap supaya kita tidak mudah jatuh sakit dan lebih produktif di tempat kerja.Kuranglah MC.

4. Otak yang mengecut seiring dengan peningkatan usia yang akan menjejaskan ingatan dan kesihatan kognitif. Polifenol mampu mengubahsuai aliran darah ke otak untuk melambatkan proses penuaan otak dan mengekalkan keremajaan otak .

5.Polifenol mempercepatkan penghasilan mitokondria iaitu pengeluaran utama tenaga tubuh badan supaya lebih bertenaga melakukan aktiviti seharian , Sentiasa bertenaga.

6. Polifenol membantu memperlahankan penguraian kolegen dan elastik untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit agar kulit kelihatan lebih muda.
7. Mengalami masalah untuk tidor? Polifenol mempengaruhi isyarat dan komunikasi sel untuk menghasilkan melatonin iaitu hormon tidur yang membantu tidur dengan lebih baik.

8. Pelajar yang bertungkus lumus untuk peperiksaan sentiasa sebok dengan tugasan dan pelajaran. Polifenol membantu meningkatkan aliran darah dan oksigen ke otak untuk meningkatkan daya ingatan, menajamkan perhatian dan memberi keupayaan mengingat yang lebih baik suaya lebih fokus di dalam kelas.


 RES V efek
   

Berminat untuk mendapatkan RES V Shaklee boleh roger 0199304728Terima kasih


Hjh Rozyta Ismail
Master Coordinator Shaklee


 

Comments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

Doa Yang Bagus Untuk Wanita

  Doa adalah cara yang terbaik untuk mendekatkan diri kepada Allah SWT dan memohon petunjuk, perlindungan serta keberkhana dalam kehidupan sehari-hari.  Berikut adalah doa yang bagus untuk wanita muslim 1 Doa Pembuka Ijabah 2. Doa kesihatan dan keamanan 3. Doa untuk hidayah dan ilmu yang bermenafaat I ngatlah bahawa doa-doa ini  harus di baca dengan tenang . Penting untuk merasa dekat dengan Allah dalam setiap doa yang di baca