Skip to main content

2 faedah Kalsium untuk badan

 2 faedah utama Ostematrix Shaklee yang perlu kita tahu >>> 

### 1. **Menyokong Kesihatan Tulang dan Gigi**

Ostematrix Shaklee mengandungi kalsium, magnesium, vitamin D, dan mineral penting lain yang membantu membina dan mengekalkan tulang dan gigi yang kuat. Kalsium adalah komponen utama tulang dan gigi, manakala vitamin D membantu meningkatkan penyerapan kalsium dalam badan, memastikan tulang kekal kuat dan sihat. Semua mineral ini ada dalam Ostenutrix Shaklee.


### 2. **Meningkatkan Kualiti Tidur dan Mengurangkan Kekejangan Otot**

Magnesium dalam Ostematrix membantu merehatkan otot dan saraf, yang dapat meningkatkan kualiti tidur. Ia juga membantu mengurangkan kekejangan otot dan ketegangan, terutama bagi mereka yang sering mengalami kekejangan kaki pada waktu malam. Dengan pengambilan Ostematrix, anda boleh menikmati tidur yang lebih nyenyak dan bangun dengan rasa lebih segar.
Dengan manfaat-manfaat ini, Ostematrix Shaklee adalah suplemen yang baik untuk menyokong kesihatan tulang dan keseluruhan tubuh badan.


JOM try

www.wasap.my/+60199304728 untuk dapat harga promosi bulan jun.

Comments

  1. Wasap kak Ita jika ada yang nak dapatkan harga promosi Ostenutrix Shaklee.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

Doa Yang Bagus Untuk Wanita

  Doa adalah cara yang terbaik untuk mendekatkan diri kepada Allah SWT dan memohon petunjuk, perlindungan serta keberkhana dalam kehidupan sehari-hari.  Berikut adalah doa yang bagus untuk wanita muslim 1 Doa Pembuka Ijabah 2. Doa kesihatan dan keamanan 3. Doa untuk hidayah dan ilmu yang bermenafaat I ngatlah bahawa doa-doa ini  harus di baca dengan tenang . Penting untuk merasa dekat dengan Allah dalam setiap doa yang di baca