Skip to main content

SALAM PERSAHABATAN

Genap 11thn saya terlibat dalam perniagaan jualan langsung. Sebelum ini bekerja sebagai seorang guru selama 15 tahun.Saya mempunyai 5 orang anak. Anak yang sulung berumur 22thn bernama Huzaifah, yg ke 2 bernama Humaira bumur 20thn, yg ke 3 bernama Aiman 19thn, yg ke 4 bernama Athira 17thn dan yg bongsu dan manja bernama Amira 12thn. Suami ku bernama Abdullah Ismail yg sedang melanjutkan pelajaran peringkat PHD di Universiti Selangor(Unisel).
Detik awal saya terlibat dengan perniagaan ini adalah masalah kesihatan saya yg tidak kedatangan haid selama 6 bulan selepas keguguran anak ke6.saya jatuh sakit yang amat sangat hingga perlukan pembedahan.Atas nasihat upline juga sahabat saya Ustaz Ibrahim saya setuju mencuba vitamin SHAKLEE selama 2 minggu. Alhamdulillah haid saya datang seperti biasa tanpa memerlukan pembedahan.Saya juga beri  Huzaifah vitamin sbb dia lelah dari kecil.alhamdulillah dia mulai sihat dan cerdik ,kini dia sedang belajar tahun akhir di Universiti Malaysia Pahang(UMP) dalam bidang Enginering. Semua anak2 saya boleh di katakan berjaya dalam pelajaran. Humaira sedang belajar di Uitm Pahang peringkat ijazah, Aiman di UMP tahun 1 di UMP dan Athira tingkatan 5 dan Amira dalam drjh 6.
Perniagaan MLM ini telah banyak merubah hidup kami sekeluarga. Saya ada banyak masa bersama keluarga sebab tidak terikat dgn sesiapa. Orang yang paling dekat saya bantu adalah ayah saya yang mengalami strok.
Saya telah beri ayah saya makan vitamin shaklee selama 10tahun, dari mula terlantar tak boleh bangun hingga dapat mengurus diri sendiri.Perubahan2 ini telah menyebabkn saya ingin membantu seramai mungkin manusia yang menghadapi masalah kesihatan dan yang nak kekal sihat sentiasa.

Comments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

SHAKLEE PINDAH KE TEMPAT BARU

Alamat baru shaklee  Semua d jemput untuk datang ke pejabat shaklee.  Keahlian seumur hidup rm 65.  Jika berminat untuk menjadi ahli boleh menggunakan id 397280 .  Kami akan membimbing anda sehingga berjaya.  No untuk d hubungi 019-9304728 ( Master Hjh Rozyta Ismail)