Skip to main content
NUTRIFERON DAN VIVIX
     Fungsi utama sistem imun adalah untuk melindungi tubuh daripada jangkitan dan pembiakan penyakit. Tubuh kita sering diancam dengan tekanan, kekurangan nutrisi, pencemaran dan radikal bebas yang memberi kesan fungsi sistem imun. Sokongan dan peningkatan sistem imun merupakan langkah terpenting bagi mencapai kesihatan optimum.


    NUTRIFERON
       Nutriferon yang berpaten dan eksklusif hanya untuk SHAKLEE merupakan campuran ekstrak tumbuhan yang terbukti secara klinikal dapat mengukuhkan sistem imun tubuh.Ia berupaya MENINGKATKAN PENGELUARAN INTERFERON SEMULAJADI tubuh dan pengaktif yang amat diperlukan bagi sistem imun.
      NUTRIFERON dicipta oleh DR YASUHIKO KOJIMA yang melakukan penyelidikan lebih 40 thn. Ia
mengandungi campuran ekstrak tumbuhan yang semulajadi daripada BIJI LABU,BUNGA SAFFLOWER,BIJI BENIH PLANTAGO DAN PUTIK BUNGA JAPANESE HONEYSUCKLE yang dapat meningkatkan tahap interferon secara semulajadi.

    VIVIX
        Kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif VIVIX berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong MELAMBATKAN PROSES PENUAAN.
        Ramuan vivix memberi impak kpd 4 mekanisma iaitu:
        1. pengawalan genetik
        2. melindungi dan membaiki selular DNA
        3. menggalakkan pembentukan baru mitochondria
        4. melambatkan pembentukan protin AGE

    NUTRIFERON DAN VIVIX terbukti dapat melawan penyakit
       1. kanser rahim. kanser kulit, kanser otak
       2. retak tulang rawan
       3. penyakit parkinson
       4. kebolehan untuk fokus
       5. darah tinggi
       6. kencing manis
       7. denggi
       8. wanita yg telah menopause
       9. kanser prostate

Comments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

SHAKLEE PINDAH KE TEMPAT BARU

Alamat baru shaklee  Semua d jemput untuk datang ke pejabat shaklee.  Keahlian seumur hidup rm 65.  Jika berminat untuk menjadi ahli boleh menggunakan id 397280 .  Kami akan membimbing anda sehingga berjaya.  No untuk d hubungi 019-9304728 ( Master Hjh Rozyta Ismail)