Skip to main content

VITA- E COMPLEX


            Vita E d anggap sejenis vitamin berkeupayaan memberi perlindungan kepada kulit.Oleh itu ia kerap di gunakan bersama pelindung sinaran matahari, krim malam, pelembab dn sbgnya.Vitamin E adalah bahan penting dalam rawatan kulit kerana keupayaannya memperlahankan proses penuaan.( wanita suka kan ini)

  Hasil laporan beberapa kajian di dapati Vitamin e juga penting untuk wanita & kanser iaitu kurang vitamin e menyebabkan risiko penyakit kanser. 

   Bagi kaum lelaki penyakit yg sering d alami ialah jantung dn darah tinggi. Dengan pengambilan vitamin e dpt menyebabkan pengembangan saluran darah dn menghalang pembekuan darah. Ia juga membantu meningkatkan tenaga baik utk ketahanan bagi ahli sukan.

   Vitamin E sejenis antioksidan kuat yg boleh larut dalam lemak d mana ia menyokong kesihatan jantung,otak dn prostat d samping meningkatkn fungsi paru2, kolon dn keimunan.

Kenapa VITA E SHAKLEE berbeza:
   1. Menggunakan vitamin e yg asli ( d alfa) bukan sintetik ( I alfa)
   2. daripada sumber kacang soya.
   3. Vitamin e tiada kesan sampingan.
   4. Ada SELENIUM - kuasa synergy
  
Vitamin e complex shaklee utk SEMUA yg cintakan kesihatan menyeluruh.
Kami meyediakan pek percubaan selama 30 hari ( 30 biji) .
  
   Untuk tempahan dn konsultasi percuma hubungi  0199304728 ( hjh rozyta ismail)
                                       email rzyt_ismail@yahoo.com

  
Comments

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

Doa Yang Bagus Untuk Wanita

  Doa adalah cara yang terbaik untuk mendekatkan diri kepada Allah SWT dan memohon petunjuk, perlindungan serta keberkhana dalam kehidupan sehari-hari.  Berikut adalah doa yang bagus untuk wanita muslim 1 Doa Pembuka Ijabah 2. Doa kesihatan dan keamanan 3. Doa untuk hidayah dan ilmu yang bermenafaat I ngatlah bahawa doa-doa ini  harus di baca dengan tenang . Penting untuk merasa dekat dengan Allah dalam setiap doa yang di baca