Wednesday, May 9, 2012

VIVIX

Bulan Mei ini merupakan bulan sempena hari ibu. Sebenarnya tiap2 hari adalah hari ibu. Walaupun tugas seorang wanita itu terlalu banyak  kesihatan adalah yg paling utama perlu d jaga. Salah satu produk yg  d syorkan kepada semua wanita dn juga lelaki adalah Vivix. Apakah khasiat vivix ini?Vivix merupakan supplement anti penemuan terbaik d dunia yg d bangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh shaklee. Dalam kajian makmal, ramuan vivix telah menunjukkan impak kepada 4 mekanisme penting penuan pd tahap selullar. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.
 
Saintis mendapati orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui: Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah.
Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-kanser

Resveratrol adalah kandungan unik dalam anggur "muscadine' yg melambatkan mekanisma utama penuaan. Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim),

___________________________________________

   klik Kandungan VIVIX

Sesiapa yg berminat utk mendapatkan produk ini boleh menghubungi sy d 0199304728 atau email rzyt_ismail@yahoo.com
Kelebihan menjadi ahli adalah dpt membeli dgn harga ahli dn  di beri konsultasi percuma.


Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


                


No comments:

Post a Comment