Skip to main content

Shaklee Fun Day Dan Bisnes Shaklee


Assalamualaikum




Pada 18 Mac 2023 Shaklee ada membuat satu program terbuka untuk semua iaitu Fun Day @Shaklee Shop . Objektif program ini bagi memperkenalkan Shaklee kepada semua yang ahli ataupun bakal menjadi ahli.Program satu hari ini di buat  di setiap Shaklee Shop di PJ Home Office, Kuala Lumpur shop, Kota Bharu Shop and Johor Bahru Shop bermula dari jam 12 ptg hingga 4 petang. 
 Program ini free je. Rugi siapa tak dapat joinkan. Antara aktiviti yang di jalankan adalah pemeriksaan kesihatan dan Konsultasi secara percuma  oleh Pakar Nutritionist Shaklee . Best kannn...




Kelebihan  ahli baru yang daftar hari itu:-

1. Ahli baru akan menerima hadiah ekslusif dari Shaklee. Daftar ahli rm 35 je. Belian 100uv akan menerima umbrella Shaklee. Harga biasa kalau nak beli rm 28. 

2, Boleh  try minuman Cinch yang berbagai rasa iaitu flaver Vanilla, coffee Latee dn Choclate. 

3.  Dapat pemeriksaan Kesihatan dan Konsultasi percuma oleh pakar Nutritionist Shaklee

4. Setiap pembelian 100UV akan menerima 1 gift. jika beli 500UV dapat 5 gift, Memang bestkan. Siapa yang hadir hari tu memang tak balik  dengan tangan kosong.

Kelebihan bagi Ahli lama:-

1. Jika kita membawa ahli baru masa itu, Shaklee akan memberi kita gift yang sangat menarik. Gift sangat terhad siapa cepat dia dapat. Antara hadiah yang menarik seperti Pouch Shaklee, Note Book Shaklee, mug . beg dll.( rujuk pada poster di atas)

2. Setiap pembelian 100uv akan menerma 1 gift, Lebih banyak kita beli masa tu lebih banyak gift yang kita akan dapat.

3, Di event itu kita akan bertemu dengan downline, sideline dan Master-Master yang hebat untuk kita dapatkan pengalaman mereka.

4, Selain dari kita dapat rasa air minuman Cinch, Kita juga di hidangkan dengan air Performance Drink. Memang terbaiklah dapat menghilangkan dahaga dan memberikan tenaga tambahan.

4. Special Youth promo juga ada. Banyak sungguh diskaun yang best-best...





Memandangkan bisnes Shaklee ni bisnes keluarga ramailah yang hadir membawa anak-anak mereka. Ada juga aktiviti untuk kanak-kanak dan parents. Kanak-kanak di beri balon yang berbagai warna.
Pada pendapat Kak Ita program ini sangat bagus kerana kita Ahli lama dapat suntikan semangat dan terus fokus dan maju dalam bisnes Shaklee. Kita semua dalam satu keluarga besar Shaklee sangat memerlukan sokongan dari pelbagai pihak samada Syarikat, downline dan sideline. Sama-sama kita bekerja berganding bahu agar Shaklee menjadi Syarikat No 1 di Malaysia dan di kenali oleh semua rakyat Di Malaysia.






Comments

  1. bestnya funday shaklee ni ya master , siap ada yang promosi

    ReplyDelete
  2. memang best sgt. 😘.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sustained Realease Vita C Plus

 https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P523?sid=397280

OsteMatrix produk wajib wanita

Bulan ini shaklee menawarkan promosi beli 6 ostematrix  free 1. Memang mudah utk kongsi produk ini sbb semua wanita wajib mengambil kalsium utk  tulang dan gigi agar sentiasa sihat. Osteoporosis masih merupakan isu kesihatan utama masa kini meskipun pengambilan produk tenusu dn kalsium meningkat berbanding masa lampau. Di anggarkan 1 daripada 3 kaum wanita dn 1 daripada 12 kaum lelaki yg berumur 50 thn menghadapinya. ( tahun ini genap 50 thn umur saya.. ostematrix wajib bagi saya) Apa kah keistimewaan ostematrix shaklee? Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium . ia mengandungi matrix pemakanan dengan gabungan khasiat " batu bata dn mortar" yg lengkap utk membina matrix tulang yg sihat dan kuat. Kalsium ------  sumber yg semulajadi yg paling pekat dn mudah diserap Magnesium --    mengabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan tulang Vitamin D -----  merangsang penyerapan kalsium Boron---------  dalam kuantiti yang diluluskan secara klinikal dpt membantu metabol

Joint Health Tablet ( Kesihatan Sendi)

Assalamualaikum Adakah anda mengalami sakit2 sendi seperti lutut, siku,pinggang,leher dn pergelangan  tangan/ jari?  Jutaan orang mengalami ketidakselesaan sendi, terutama orang tua dan orang yang obes. Sendi merupakan hubungan antara tulang temulang yang memberi sokongan dan membantu anda bergerak. Jangan biarkan sakit sendi menghalang  untuk kita bergerak aktif. sendi  yg normal dan sendi bermasalah         Shaklee memperkenalkan Joint Health Tablet satu formulasi yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang berkesan yang dapat menyokong PERGERAKAN,DAN KELENTURAN SENDI . Semua orang dewasa yang aktif sesuai utk mencuba produk ini. Cara makan 2 biji sehari. Bagaimana ia berkesan? 1. Menyokong keselesaan sendi     > Ekstrek BOSWELLIA adalah gum resin dari pokok Boswellia serrate.Bahan utamanya asid boswelik( AKBA , asid 3 asetil-11-keto-beta-boswelik) yg berfungsi sebagai anti radang semulajadi. AKBK menyokong kesihatan sendi yg menyebabkan ketidaksele